Merken

Ik stel je graag voor aan de fantastische merken waar ik mee werk in mijn beauty instituut.

hannah

Het Nederlandse merk hannah staat voor huidverbetering. Met dit product en de bijbehorende behandelingen kan ik jouw mooiste huid tevoorschijn laten komen. Een top merk als het gaat om het aanpakken van huidproblemen en anti aging. Met dit merk ga ik de diepte in en zijn ook behandelingen in kuurverband mogelijk. Denk hierbij aan bindweefselmassages en fruitzuur behandelingen. Een aanrader! http://www.hannah.nl

Dr. Grandel

Het Duitse Spa merk Dr. Grandel heeft een zeer uitgebreid assortiment aan huidverzorging met een natuurlijke basis. Dr. Grandel’s Elements of Nature lijn is zelfs eko gecertificeerd. De producten zijn zeer huidvriendelijk én uiterst werkzaam. Op zoek naar heerlijke texturen, fijne geuren en krachtige werkstofcomplexen dicht bij de natuur? Dr. Grandel biedt het allemaal.

Loveli

Het merk Loveli is weer een merk van Nederlandse bodem. De oprichtster van Loveli maakte er haar missie van, 100% troepvrije cosmetica te ontwikkelden. High Q Beauty verkoopt alle bestsellers van dit toffe merk. O.a. deodorant, lippenbalsems, handcream, bodywash. Ook heeft dit merk een speciale lijn voor mannen. Rebel Care. Ook deze producten behoren tot mijn assortiment.

Cellics

Wist je dat je huid sluitpost is als het gaat om de opname van voedingstoffen? Dit geldt zowel voor voeding als voedingssupplementen. Je huid komt dus heel vaak ernstig tekort waardoor deze niet optimaal kan functioneren. Cellics huidsupplementen zorgen ervoor dat je huid, maar ook de rest van je lichaam optimaal voorzien wordt in voedingsstoffen. Een must wanneer je actief wilt werken aan een mooie en gezonde huid. De huid kan zelfs enorm toenemen in volume en stevigheid en rimpels kunnen verminderen. Ik adviseer je graag persoonlijk!

Lycon Waxing

Voor zowel het waxen van het gelaat en wenkbrauwen, als ook het lichaam heb ik zeer bewust gekozen voor het merk Lycon. Dit Australische topmerk is zowel zacht voor de huid als effectief tegen ongewenst haar. Al vanaf 1 mm lange haartjes (gezicht) en 2 mm lange haartjes (lichaam) een perfect glad resultaat. Ik wil nooit meer anders.