Over Maaike

High Q Beauty – Maaike Teygeler

Maaike Teygeler-Monen

Hoi,

ik ben Maaike Teygeler-Monen. Ik ben getrouwd met John en moeder van 2 dochters. De zoon van mijn man komt ook regelmatig bij ons thuis.
Al toen ik een jaar of 10 was, raakte ik geïnteresseerd in het vak schoonheidsspecialiste. Ik ging toen al af en toe met mijn moeder mee naar die van haar.
Na de middelbare school heb ik de beroepsopleiding schoonheidsverzorging gedaan, gevolgd door een particuliere allround opleiding. Hier ben ik o.a. opgeleid tot pedicure, acné specialiste en visagiste.
In mijn bijna twintigjarige loopbaan heb ik vele trainingen mogen volgen betreffende huidverbetering en massage. In mijn tijd als schoonheidsspecialiste bij een wellnesscomplex ben ik opgeleid tot hannah huidcoach. Het geven van bindweefselmassages is hierdoor één van mijn specialiteiten.
De laatste 4 jaar heb ik me ook op het gebied van massage(therapie) verder ontwikkeld. Ik heb hiervoor ook diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Je kunt bij mij terecht voor verschillende massages van diep ontspannend tot klachtgericht en alles wat daar tussen zit.
Mijn kracht is mijn veelzijdigheid én liefde voor mensen en het vak.

Processing…
Success! You're on the list.