Nieuwsbrief

Beste nieuwsbrieflezer,

Een volle agenda

Allereerst wil ik zeggen dat ik zo ontzettend blij ben dat velen de weg (weer) naar mij gevonden hebben. Ik vind het geweldig dat ik zoveel vertrouwen en support van mijn klanten krijg. Er wordt dan ook nog steeds volop geboekt zowel door ‘oude’ klanten als nieuwe klanten. Als gevolg hiervan is mijn agenda steeds behoorlijk vol. Wil je graag verzekerd zijn van afspraken dan is het raadzaam om alvast een tijdje door te plannen. Dit kun je zelf online doen maar je mag me ook een berichtje sturen, dan regel ik het voor je. Op deze manier worden teleurstellingen hopelijk voorkomen.

Omdat er nog steeds veel vraag naar duo behandelingen is, ben ik op dit moment actief op zoek naar ervaren collega’s die op regelmatige basis duo behandelingen met mij willen verzorgen. Wordt vervolgd…..


Losse massages tijdelijk niet online boekbaar

Zoals velen van jullie weten is masseren een passie van mij. Ik vind het dan ook super dat deze zo worden gewaardeerd én veelvuldig worden geboekt. Wel merk ik dat, doordat iedereen zelf in mijn online agenda kan boeken, er soms wel heel veel massages (achter elkaar) gepland staan. Omdat ik graag kwaliteit wil blijven leveren en ook om mijn eigen lijf en energie wil denken, heb ik het online boeken van lichaamsmassages tijdelijk uitgeschakeld. Massages zijn dus nog wel mogelijk maar dan in overleg per telefoon, mail, what’s app.Arrangementen met een massage erin blijven wel online te boeken (zie arrangementen). Ook de hannah compleet behandeling 90 minuten + een massage van 30 minuten blijft als combinatie online boekbaar (zie huidverbetering) alsook de Dr. Grandel totaalbehandeling 60 minuten + een massage van 30 minuten (zie gezichtsbehandelingen).

Productnieuws hannah, Dr. Grandel, LoveliHannah heeft vorige week een nieuw serum gelanceerd. BeYOUty serum. Dit product is een krachtpatser als het gaat om verminderen van irritatie, roodheid, vlekjes, onzuiverheden en pigmentverstoringen. Het is ontwikkeld vanuit het feit dat veel mensen huidklachten krijgen door het veelvuldig dragen van een mondmasker, ook wel maskne genoemd. Het BeYOUty serum maakt je huid weerbaarder van binnenuit en pakt irritatie en ontstekingen aan van buitenaf. Heeft jouw huid hier behoefte aan? Het BeYOUty serum is vanaf heden verkrijgbaar bij High Q Beauty.

Dr. Grandel komt met de geweldige Sensi(code) lijn, speciaal voor de zeer gevoelige, allergisch reagerende huid. Inmiddels hebben een aantal klanten van mij producten getest en zijn super enthousiat. Zelfs de meest gevoelige huidjes worden hier blij van. Hoe fijn is het, dat we nu ook met de hypergevoelige huid voor huidverbetering kunnen gaan. Kom jij de nieuwe producten ervaren in de salon?Loveli heeft een 100% natuurlijke suncream spf30 voor gezicht en lichaam uitgebracht. De suncream geeft geen witte waas, werkt direct na het aanbrengen, is waterproof en geschikt voor jong en oud(er). De Loveli suncream is verkrijgbaar in 50 ml. en 150 ml. tubes.Hopelijk wordt het binnenkort mooier weer en kunnen we heerlijk van de zon geniet en. Zorg er wel voor dat je je huid goed beschermt. Een hoge spf is de beste bescherming tegen huidveroudering (rimpel, vlekjes, pigment) en voorkomt uiteraard verbranding. Ik heb een groot assortiment aan zonbescherming van de merken hannah, Dr. Grandel, Loveli én Ultrasun in huis. Voor elke huid en elke wens van super lichte texturen tot rijk en zowel met als zonder kleurtje erin. Ik adviseer je graag!

Tot gauw bij High Q Beauty!

Liefs Maaike
%d bloggers liken dit: