Massages

Losse ontspanningsmassages, klachtgerichte massages en hotstone massages zijn tijdelijk niet online boekbaar, wel per mail of whatsApp.

Ontspanningsmassage
Een massage waar zowel lichaam als geest van ontspant. Heerlijk rustig maar wel met stevige handen uitgevoerd. Mogelijk vanaf 30 minuten tot een heel uitgebreide massage van 90 minuten.

Klachtgerichte massages
Soms zitten spieren zo vast dat er even iets meer moet gebeuren om ze weer los te krijgen. Heb je veel last van je (onder)rug, nek of schouders en wil je dit effectief aangepakt hebben, dan is dit jouw massage. (30 en 45 min)

Hotstone massage
Diepe ontspanning door de warmte van de basaltstenen op je huid. In deze massage maken wij een combi tussen manueel en massage met de stenen. Het toppunt van verwennerij, vooral in de herfst en winter. (45 min)

De-stress massage
Een diep ontspannende massage van gezicht, nek, schouders, hoofdhuid en oren met een verzorgende crème. Inclusief oppervlaktereiniging van de huid.
(30 min)

Indiase hoofdmassage
Een op het spirituele India geïnspireerde drukpuntmassage van de bovenrug, nek, schouders, gezicht en hoofdhuid met een kruidige olie. Ultiem relaxen!
(30 min)

Chinese voetmassage
Een stevige en ontspanningsgerichte voetreflexmassage. Via de voeten kan het hele lichaam zich optimaal ontspannen. Bij deze massage worden voeten, onderbenen en knieën gemasseerd. Inclusief warme kompressen. (30 min)

Body & Soul massage
Deze massage is een combinatie van 3 favoriete onderdelen. Eerst kiezen we een etherische oliemix afhankelijk van in welke mood je bent of wat je nodig hebt. Dan beginnen we met een massage van rug, nek en schouders. Gevolgd door een anti stress massage van gezicht, nek en hoofdhuid. En afgesloten met een weldadige voetmassage. Het toppunt van genieten! (60 min)