Juliette Armand

Juliette Armand “Next Level” huidverbetering

Dit prachtige merk, afkomstig uit Griekeland is de perfecte aanvulling op het bestaande aanbod van High Q Beauty. Speciaal voor diegenen die gaan voor een Wow-effect qua huidverbetering en/of een specifiek doel hebben.

Het doel van Juliette Armand was en is innovatieve cosmetica te creëren op basis van wetenschappelijk onderzoek. Zij ontwikkelen zeer effectieve formules waarmee ze tegemoet komen aan de hoogste eisen van zowel de consument als de professional. JA heeft inmiddels een wereldwijd samenwerkingsverband met vooraanstaande beauty salons. In Nederland is JA alleen toegekend aan gespecialiseerde hannah salons waarvan High Q Beauty er één is.

Bij alle Apocalypsis behandeling heeft de intense phyto peeling een hoofdrol. De Apocalypsis behandelingen zijn geschikt voor sterkere huidcondities.

Apocalypsis Boost 75 minuten  €110,-

Deze behandeling geeft de huid op verantwoorde wijze een intense boost. De huid krijgt een egalere teint, de structuur wordt gladder en steviger en rimpels en lijntjes worden bestreden. Geweldig bij een ouder wordende huid met een grovere huidstructuur en onregelmatigheden qua kleur.

Apocalypsis Exfoliation 75 minuten + 50 minuten nabehandeling na 4 a 5 dagen in de salon. €185,-

Deze intensieve behandeling is erop gericht huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, post-acne littekens en rimpels drastisch te bestrijden. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en geeft de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug.

Apcalypsis Exfoliation 75 minuten + nabehandeling thuis. €145,-

Deze intensieve behandeling is erop gericht huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, post-acne littekens en rimpels drastisch te bestrijden. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en geeft de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug.

Apocalypsis Acne 60 minuten €85,-

Kuur 6 x wekelijks €484,50

Deze behandeling werkt intensief tegen het bestrijden van ontstekingen en reguleert de talgafscheiding. De huid zal aanzienlijk gladder en rustiger worden. Tijdens deze behandeling kan niet worden uit gereinigd.

Aging regulator 60 minuten €77,50

Kuur 6 x wekelijks (45 minuten) €356,25

Een anti aging behandeling met BHA peeling voor een stralende, gladde huid

Het doel van deze behandeling is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. De combinatie van werkstoffen reguleren de biologische huidveroudering.

Acne Therapy 60 minuten €75,-

Kuur 6 x wekelijks €427,50

Deze behandeling met BHA-peeling is een aanrader wanneer er veel onzuiverheden zijn in de vorm van mee-eters en white heads. De huid wordt zuiverder, gladder en rustiger. Tijdens deze behandeling wordt ook uit gereinigd.

Chronos Therapie 80 minuten inclusief uitgebreide bindweefselmassage €115,-

Chronos Therapie met korte bindweefselmassage  60 minuten €90,-

Kuur 10 x  (5 x 60 minuten en 5 x 80 minuten) in 5 a 8 weken €973,75

Dit is dé behandeling waarmee tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Voor deze behandeling is een vierdimensionale technologie ontwikkeld, welke gebaseerd is op de volgende stappen.

  • Peeling system
  • Hydra system
  • Anti aging system
  • Anti oxidant system

Deze behandeling is met name geschikt voor de huid met diepe rimpels en duidelijke verslapping, maar ook voor de droge vochtarme huid met veel fijne lijntjes. Na deze behandeling is de huid helemaal gevuld. Dat zie je en dat voel je.

Kuur 6 x 35 minuten €285,-

Deze behandeling met milde fruitzuren én phytopeeling mask is een aanrader wanneer je de huid in korte tijd een flinke boost wilt geven. Huidverkleuringen, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels en rest acne worden effectief aangepakt. Deze behandeling kan het hele jaar worden ondergaan. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt de huid gladder en steviger te worden.

Hannah trans6peel vs. Office treatment 90 minuten €125,-

Wil jij graag je vertrouwde hannah behandeling ondergaan maar wel met iets nieuws/extra’s met een waanzinnig mooi resultaat qua huidstructuur, versteviging en doorbloeding? Dan is dit jouw behandeling. Met een dubbele peeling voor een dubbel mooi resultaat.