Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen met producten van Dr. Grandel:

Het merk Dr. Grandel heeft zijn ontstaan te danken aan de chemicus Dr. Felix Grandel, die reeds in 1935 onderzoek deed naar de tarwekiemolie en vitamine E en daarmee de weg vrij maakte voor uiterst werkzame en irritatievrije natuurcosmetica. Dr. Felix Grandel slaagde in een doorbraak met de ontwikkeling van Epigran, dat inmiddels al 60 jaar uitermate beproefd is in de cosmetica. 

Anti-aging, hydratatie of regeneratie – wat u zich maar wenst voor uw huid, bij Dr Grandel zult u het vinden. Ook huidreinigingsproducten en ampullen met werkzame stoffen vindt u bij Dr Grandel.

In de behandelingen Puur natuur en Hydro marine is een ampul inbegrepen. Daarnaast is deze aan elke andere behandeling toe te voegen voor een kleine meerprijs.

Wij gebruiken én verkopen de producten van de lijnen Elements of nature , Hydro active, Vitamin infusion en Pro collagen + een mooie selectie reinigingsproducten en peelings.

Dr. Grandel ‘In love with perfection’.

De prijzen van alle behandelingen zijn zichtbaar via de ‘boek nu’ button onder aan de pagina.

Basis behandeling
reiniging, peeling, dieptereiniging of masker, crème (30 min)

Ontspannings behandeling
reiniging, peeling, uitgebreide massage, masker, crème (45 min)

Totaal behandeling
reiniging, peeling, dieptereiniging, epileren, massage, masker, crème (60 min)

Voor échte mannen
reiniging, peeling, dieptereiniging, trimmen v/d wenkbrauwen, massage, masker, crème (60 min)

Zie ook Hydro marine

Alles in één behandeling
reiniging, peeling, dieptereiniging, epileren, uitgebreide massage, masker, crème. In deze behandeling is kosteloos mogelijkheid voor aanvullende behandelingen zoals harsen en verven of een heerlijke voetmassage (90 min)

Puur natuur
Een heerlijke gezichtsbehandeling met de 100% natuurlijke producten uit de Elements of Nature lijn van Dr. Grandel.
reiniging, ferment peeling, dieptereiniging, Epigran beauty ampul, anti stress massage met verzorgende creme, masker (60 min)

Hydro marine
Een intensief hydraterende en kalmerende behandeling voor de zeer vochtarme en geïrriteerde huid. Voor zowel hem als haar.
reiniging, milde fruitzuren peeling, dieptereiniging, Hydro beauty ampul, massage, Speciaal masker met groots effect (60 min)